Wat biedt de Menken keuken

Wat biedt de Menken keuken

Een bruisende werkomgeving met een aaneenschakeling van leuke, nieuwe ontwikkelingen en een gezonde werkdruk. Voor zowel starters als ervaren professionals hebben wij mogelijkheden. Regelmatig bieden wij ook aan stagiaires of afstudeerders een stageplaats aan om stage-ervaring op te doen. Dit kan binnen kwaliteitsdienst, productie, P&O, technische dienst of verkoop.

Op arbeidsvoorwaardengebied heeft de Menken keuken een eigen marktconforme bedrijfs-cao, waarin de arbeidsvoorwaarden voor het personeel worden afgesproken. Zo bieden wij naast mooie salarissen, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding ook binnen de 10 kilometer, een fietsplan en een hoge pensioenbijdrage van de Menken keuken.

Werken bij de Menken keuken - salade

Wat vraagt de Menken keuken?

Wil je bij ons komen werken, dan vragen wij om een enthousiaste instelling en een grote mate van betrokkenheid. Samen, Respect en Ondernemerschap zijn de kernwaarden binnen onze organisatie.

Wil jij ook deel uit maken van ons mooie bedrijf? Bekijk dan een van de openstaande vacatures. Staat er geen geschikte vacature voor je bij of ben je op zoek naar een stageplaats? Stuur dan gerust een open sollicitatie

Werken bij de Menken keuken

Al meer dan 50 jaar is de Menken keuken een begrip in de regio. Door onze medewerkers worden de heerlijkste salades, spreads, dips, tapas en vleeswaren geproduceerd en verpakt. De Menken keuken is sinds maart 2022 onderdeel van de Group of Butchers en groeit door export en assortimentsuitbreiding. En daar zijn we trots op! Deze ontwikkelingen zorgen voor voldoende uitdaging, kansen en groei voor de medewerkers en nieuw personeel.

Meer over de Menken keuken
Contact

Edisonstraat 2
2171 TV Sassenheim

0252 433 700