Werken bij de Menken keuken

Werken bij de Menken keuken

Al meer dan 50 jaar is de Menken keuken een begrip in de regio. Door onze medewerkers worden de heerlijkste salades, spreads, dips, tapas en vleeswaren geproduceerd en verpakt. De Menken keuken is sinds maart 2022 onderdeel van de Group of Butchers, maar van huis-uit een familiebedrijf en groeit door export en assortimentsuitbreiding. En daar zijn we trots op! Deze ontwikkelingen zorgen voor voldoende uitdaging, kansen en groei voor de medewerkers en nieuw personeel. Uiteraard zoeken wij medewerkers die met ons mee willen groeien en onze kernwaarden Samen, Respect en Ondernemerschap onderschrijven.

 

Het Menken gevoel

De Menken keuken is van oorsprong een echt familiebedrijf. Dat kenmerkt zich door een goede informele sfeer en korte lijnen. De Menken keuken staat midden in de samenleving en voelt zich maatschappelijk betrokken. Wij vinden het belangrijk om gezamenlijk de successen te vieren, onze jubilarissen uitgebreid aandacht te geven of een kerstontbijt voor alle medewerkers te organiseren.
We luisteren graag naar wat onze medewerkers te zeggen hebben en we gaan respectvol met elkaar om.

Werken bij de Menken keuken

Al meer dan 50 jaar is de Menken keuken een begrip in de regio. Door onze medewerkers worden de heerlijkste salades, spreads, dips, tapas en vleeswaren geproduceerd en verpakt. De Menken keuken is sinds maart 2022 onderdeel van de Group of Butchers en groeit door export en assortimentsuitbreiding. En daar zijn we trots op! Deze ontwikkelingen zorgen voor voldoende uitdaging, kansen en groei voor de medewerkers en nieuw personeel.

Meer over de Menken keuken
Contact

Edisonstraat 2
2171 TV Sassenheim

0252 433 700